Even voorstellen

De Opleiding Sportmassage Groningen is opgericht in 1985, en leidt op voor het diploma Sportmassage van de Nederlandse Examenstichting Sportverzorging en Massage (NESM).

De Opleiding Sportmassage Groningen maakt grotendeels gebruik van zelf ontwikkeld cursusmateriaal, dat regelmatig aan het werkveld wordt getoetst. De docenten, die een groot aantal jaren aan de opleiding verbonden zijn, volgen nauwgezet de ontwikkelingen in de nationale sportgezondheidszorg. Ze zijn dan ook zeer goed ingevoerd in de verschillende vormen van massage, verzorging en begeleiding, t.w. sportmassage, sportverzorging, blessurepreventie en lymfedrainage.

Na het behalen van het diploma Sportmassage, bieden wij tevens de mogelijkheid tot het volgen van verschillende applicatiecursussen  (zie opleidingenschema).

De opleiding Sportmassage Groningen is aangesloten bij de Vereniging Opleidingsinstituten Sportmassage (VOS), en is erkend door de Nederlandse Brancheorganisatie voor Sportverzorging en Massage (NBSM).

Wij leiden al gedurende bijna 30 jaar sportmasseurs op voor het diploma Sportmassage. Veel ex-cursisten zijn thans werkzaam in diverse sporten, op alle mogelijke niveaus (van recreatief tot internationale top), sauna’s, schoonheidscentra, sportscholen, sportbonden, eigen praktijk etc.

Voor Informatie kunt U mij ook altijd bellen
06-22564473 (Jan Douma)

jan-douma-pasfoto