Opleiding Sportmassage Groningen

Opleiding Sportmassage is opgericht in 1985 en leidt op voor het diploma Sportmassage van de Nederlandse Examenstichting Sportverzorging en Massage (NESM). De Opleiding Sportmassage heeft  zelf ontwikkeld cursusmateriaal, dat regelmatig aan het werkveld wordt getoetst. De vakken anatomie, fysiologie, historie, taping en sportmassage zijn verwerkt in een boek waar vele sportmasseurs reeds succesvol hun diploma aan te danken hebben.

Even voorstellen

Jan Douma – Docent & eigenaar

Mijn naam is Jan Douma. In 2019 heb ik de Opleiding Sportmassage Groningen overgenomen en geef ik met veel plezier les aan verschillende klassen. Naast dat ik les geef heb ik een passie voor masseren, hardlopen en outdoor activiteiten. Ik heb een eigen sportmassage praktijk genaamd Doumax, daarnaast een winkel op het gebied van outdoor activiteiten en loopsporten zoals trailrunning, survival Steenbok Sport. Tevens ben ik voorzitter en hoofdtrainer van loopgroep gRUNN Voor Informatie kunt U altijd contact opnemen via:
info@opleidingsportmassage.nl of 06 22 56 44 73

Eric Koops – Docent blessurepreventie

Mijn naam is Eric Koops en woonachtig in Zevenhuizen. Sinds 2006 ben ik begonnen met masseren en ben sindsdien steeds meer aanvullende opleidingen en cursussen gaan volgen, zodat ik veelzijdig mijn behandelingen kan geven om zo aan de vraag van cliënten te voldoen.

In 2009 heb ik de opleiding tot Manueel Praktizijn® aan de Dutch Body Academy voltooid. De onderdelen voor manueel Praktizijn® zijn: Klassieke of sportmassage, Segmentale massagetherapie en Shiatsu therapie.

Naast mijn praktijk aan huis geef ik ook les in Sportmassage en sportverzorging, Wellnessmassage, Blessurepreventie, geef ik praktijklessen in sportmassage en sportverzorging voor de NHA, ontspanningsmassage en Nikta gecertificeerde EHBO/BLS cursussen en examentrainingen sportmassage en sportverzorging.